Glasgatan 8, Köping

Massage

Fia Larsson, Certifierad massageterapeut

Massage

Massage har positiva effekter på kroppen bland annat genom att öka blodgenomströmningen av kroppens vävnader och muskler samtidigt som slaggprodukter kan transporteras bort ut kroppens system. Massage gör musklerna smidiga och mer elastiska samt att det underlättar musklernas näringsupptag. Massage har även en lugnande effekt på nervsystemet som styr musklernas tonus.

Revolving

Revolvning är en djupgående behandlingsform. De strukturer som berörs av revolving är bindvävshinnorna (fascian) och den djupa muskulaturen. Denna metod passar personer med generellt tighta eller spända muskler som ofta är ett resultat av en stram fascia.

Akupressur

Vid behandling med akupressur läggs ett lugnt tryck med fingertopparna på kroppens akupunkter. Akupressur är en effektiv behandlingsmetod mot stress och stressrelaterade problem.

Strain & counterstrain

Denna teknik syftar till att ge en muskel avslappning genom att ge ett löst tryck på muskeln med fingrarna samtidigt som muskeln ska befinna sig i en icke smärtsam position. Denna position med lätt tryck av muskeln hålls tills dess att den är avslappnad. Tekniken är mest effektiv på kroniska eller akuta nack- och ryggbesvär.

Priser massage