Nedan finns två olika länkar för tidsbokning som är blåmarkerade, den första länken är för kiropraktisk ny- och återbesök och den andra för massage och övriga behandlingar. Finns inga passande tider online eller är du i behov av en akuttid, ring oss på 0221-77 2000. Avbokning ska genomföras senast 24 h innan besökstid, annars debiteras fullt pris. Storhelger gäller dubbel taxa om lediga tider finns på onlinebokningen.

Vi följer alla rekommendationer fr folkhälsomyndigeten gällande covid-19. Vi arbetar under samtliga behandlingar med skyddsvisir och munskydd. Vi har striktare hygien och städrutiner än vanligt. Vi använder ytdesinfektionsmedel på alla kontaktytor. Vi uppskattar om ni kunder också vill bära munskydd men det är inget som är obligatoriskt. I väntrummet får endast 3 patienter/kunder befinna sig samtidigt därför önskar vi ej oanmälda besök hos oss. Vill du/ni ha vår hjälp ring oss först angående försäljning av presentkort, tidsbokningar eller andra funderingar så löser vi det. Tillsammans kan vi begränsa smittan! 


 Vill ni läsa mer om klinikens personuppgiftsförteckning, var god att skrolla längst ned på sidan. 

 

Vår kiropraktor Malin jobbar måndagar och tisdagar. Varje tisdag arbetar hon på sin mottagning hemma i Kungsör. Adressen är Storgatan 45 73632 Kungsör. Om tidsbokning i Kungsör önskas välj "kiropraktik i Kungsör" och klicka på "alla utövare" så kommer Malins alla lediga tider att visas. Dessvärre går det inte att se eller boka kiropraktisk tid i Kungsör via mobil utan endast via dator!!!
Klinikens andra kiropraktor Hannah-Louise jobbar tisdagar-fredagar i Köping. 
Önskas kiropraktik i Köping välj "Ny- eller återbesök" och därefter "vilken utövare" du önskar att komma till alt välj "alla utövare" för att se alla lediga tider samtidigt. För er som gärna vill ringa och boka tid når ni oss på 0221-772000. 

  

Onlinebokning för kiropraktiskt ny- och återbesök.

Onlinebokning

Onlinebokning för massage och övriga behandlingar.

http://www.bokadirekt.se/larssons%20kiropraktik%20%26%20h%C3%A4lsocenter/Var

 

 

 

 

 

 

Personuppgiftsförteckning för Kiropraktik

-Ansvarig för personuppgifter är Malin Larsson. 

-Personuppgifter som sparas är namn, personnummer, adress, mail och telefon.

-Personuppgifter sparas i samband med journalskrivning som enligt lag måste skrivas av legitimerad vårdpersonal. 

-Personuppgifterna används också till återkoppling/uppföljning av patienter. 

-Bolaget innehar specifika GDPR avtal med samtliga samarbetspartners. 

-Patienter godkänner automatiskt hanteringen av personuppgifter i samband med onlinebokning. 

-Kiropraktik omfattas bla. av sjukvårdslagen vilket innebär att kirorpaktorn har tystnadsplikt och att alla uppgifter är sekretessbelagda och kommer inte att föras vidare till annan part med undantag om inte patienten ger sitt medgivande. Exempel på annan part kan vara att försäkringsbolag eller remiss till annan vårdenhet. 

-Du som patient har när som helst rätt att få ta del av vilka uppgifter som som lagras om dig. 

-Du har rätt att begära ändring om uppgifterna om dessa skulle vara felaktiga. 

-Du har rätt att begära att bli borttagen ur vårt system. Dina journaler med personuppgifter måste enligt lag sparas i tio år och dessa går inte att kräva att bli raderade.