spabehandlingar
Aromainpackning 50 min

Speciellt bra nu i vintertid när man oftast är torr. En lyxig behandling där det inkluderar skubb av hela kroppen, sedan blir man inpackad med applikationer av aromaolja och en body creme som lindrar muskelspänningar, verkar utrensande och återfuktar. Samt ansiktsrengöring och ansiktsmassage.
Pris 879 :-

Aromainpackning 80 min

Samma behandling som ovan. I denna behandling är det längre, härligare massage med hjälp av varma eteriska oljor som verkar lugnande och närande.
Pris 1198:-

Inpackning Moor Mud 50 min/80 min 

Helkroppsinpackning med ungersk moor mud lera ink ansiktsrengöring, ansikstsmask och ansiktsmassage. Leran har ett lågt PH-värde så det sätter igång cirkulationen ordentligt. Speciellt bra för stela leder.
Pris 879:-, 1198:-


Inpackning Spirulina 50/80 min

Denna lyxiga Behandlingen börjar med en scrub. Därefter packas kroppen in i alger som verkar närande och utrensande. Det ingår även ansiktsrengöring, ansiktsmask och ansiktsmassage.
Pris 998:-, 1298:-


Turkisk kroppsskrubb 25 min

En härlig uppfriskande skrubb där hela kroppen skrubbas. Behandlingen avslutas med återfuktning med applikation av varm olja och creme.
Pris 500 :-

 

Relaxkur-varma oljor 30 min

Speciellt utformad för den stressande personen. En mycket avslappnande, lyxig behandling där man jobbar med varma eteriska oljor för en mer avslappnad effekt. Lätt massage och stykningar under applikationen.
Pris 500 :-

 

Kroppsmassage 25 min

Här fokuserar vi mest på dem områden som tycks ha ont på. Oftast rygg, axlar nacke.
Pris 500 :-

 

Kroppsmassage 45 min

Här hinner man gå igenom djupgående på det området som önskas.
Pris 700:-

 

Helkroppsmassage 60 min

Här masserar vi musklerna på hela kroppen från topp till tå. Man får själv säga hur djupgående man vill att massagen ska vara.
Pris 900 :-