Josefin använder i sina behandlingar produkter av Kerstin Florian som är en av de främsta aktörerna i hudvård på den internationella marknaden. Produkterna är noggrant utvalda avseende innehåll och hantering. Kerstin Florians produkter är alla ekologiska och består varierande av AHA-syror, mineraler, alger, vitaminer och aromaoljor.

kerstinflorian2

 

kerstinflorian1 

 

Ansiktsbehandlingar

 

 

Correcting hudvårdslinje

Behandlingar med denna hudvårdsserie utförs med produkter innehållande de mest exfolierande syrorna tillsammans med kraftigt växtextrakt och naturliga vitaminer. Detta är en mer djupgående och avancerad behandling som ger omedelbart synligt resultat och passar särskilt dig med oren hy/akne eller dig med önskan att reducera fina linjer och rynkor. Serien passar även dig med normal hudtyp som vill ha effektiva resultat.

Correcting Express 30 min alla hudtyper

Detta är en behandling med 30 % multisyrakomplex som ger omedelbara resultat som fin lyster och jämn hudton. I behandlingen ingår även djuprengöring, toning och djuprengörande massage. Behandlingen avslutas med specialprodukter som kyler och stramar upp huden.
Pris 500 :-

Correcting Advanced Repair Lyx, 90 min alla hudtyper

Denna behandling är behovsanpassad och särskilt resultatinriktad. Den är specialutformad att korrigera specifika hudtillstånd som hyperpigmentering, känslighet, fet hy och för tidigt åldrande. I behandlingen ingår föryngrande exofolierande multisyrapeeling för ansiktet, halsen, dekolletage och händerna. I behandlingen ingår också djuprengörande massage som förbättrarblodcirkulationen och en ansiktmask som balanserar huden samt ger den näring. Avslutnings används intensiv ampullterapi och värmande handbehandling som fulländar behandlingen.
Pris 1125:-

Lördagar/Helgdagar                                                                                                                       Pris 1425:-

 

Correcting Detox 60 min oren hud

Känns din hud fet eller oren? I Correcting Detox fokuserar vi på att djuprengöra och balansera huden. Behandlingen innehåller rengöring, multisyra peeling, lermas, ånga, porrengöring, ansiktsmassage samt en mattande kräm. Huden känns ren, mjuk och matt!
Pris 825 :-

Lördagar/Helgdagar                                                                                                                       Pris 1198:-

 

Klassisk ansiktsbehandling , 60 min.

En rogivande behandling som passar alla hudtyper. Behandlingen innehåller en mild peeling som avlägsnar torra hudceller som följs upp av en poorrengöring. Behandlingen innehåller också en lyxig och avslappnande massage. Avslutas med en djuprengörande mask innehållande växtextrakt som föryngrar och er näring åt huden.
Pris 825 :-

Lördagar/Helgdagar                                                                                                                       Pris 1198:-

 

Specialbehandlingar

Kur Correcting express (se beskrivning ovan).
För dig som har speciella hudtillstånd som akne, torr hy eller allmänt matt och blemmig hy är det optimala att gå på “kur”. Detta innebär upprepade och kontinuerliga behandlingar under en kort tidsperiod som erbjuds till reducerat paketpris. Kur 1 gång/vecka i en följd av 6 veckor.
Gå sex gånger betala för fem.